IXIA

A Keysight megoldásaiban az innovatív technológiák és a mélyreható átláthatóság leghatékonyabb ötvözésére törekszik. A Keysight 2017-ben az Ixia felvásárlásával bővítette a termékpalettáját, így képes széleskörű megoldásokat kínálni a tesztelés, a monitorozás és az IT biztonság területén. Akár nagyobb átláthatóságra, akár nagyobb teljesítményre törekszik a hálózata számára, a Keysight megoldásai validálják a hálózati funkciókat, tesztelik az… Tovább »

Arista

Az Arista vezető szerepet játszik a felhős hálózatok, adatközpontok és nagyvállalati hálózati megoldások terén. Az Arista platformjai rendelkezésreállást, rugalmasságot, automatizálási, elemzései feladatokat és biztonságot nyújtanak a CloudVision és az Arista EOS, fejlett hálózati operációs rendszerek révén. Nagy előnye, hogy szabványokra épülő megoldásai és protokoll használata könnyű integrálhatóságot nyújt a hálózatunk bármely pontjával és gyártójával. Az… Tovább »

Forescout 

Forescout                                                       A Forescout vezető szerepet tölt be az úgy nevezett Enterprise of Things biztonsági területén. Az Enterprise of Things magába foglal minden eszközt, mint például számítógépek, mobil rendszerek, felhős rendszerek, IoT és OT eszközök. A Forescout az egyetlen megoldás a piacon, mely aktívan védi az EoT eszközöket azáltal, hogy azonosítja, szegmentálja és kikényszeríti a szervezet… Tovább »

Aruba

Az Aruba a Hewlett Packard Enterprise részeként világvezető, új generációs hálózati megoldások szállítója. Technológiájával olyan biztonságos vezetékes és vezetéknélküli hálózatok építhetők ki, ahol akár sok ezer, központilag menedzselt eszköz szolgálja ki a felhasználók igényeit. Ügyfelei között a kis- és közepes méretű vállalkozásoktól kezdve a legnagyobb multinacionális cégeken át minden méretű és minden piaci szegmensben tevékenykedő… Tovább »