Forcepoint                                                     

A Forcepoint a világ egyik legnagyobb, magántulajdonban lévő kiberbiztonsági cége, több ezer vállalati és kormányzati ügyféllel több mint 150 országban.

A Forcepoint DLP egy teljes körű, vállalati szintű adatszivárgás-megelőző (DLP) megoldás, amelynek célja, hogy megvédje a vállalati adatvagyont. A Forcepoint DLP önmagában is képes működni, de kombinálható, kiegészíthető a Forcepoint Web Security web tartalomszűrő és a Forcepoint Email Security e-mail tartalomszűrő megoldással is, így alkotva teljes értékű biztonsági megoldást. A Forcepoint DLP Endpoint: a végpontokra terjeszti ki a DLP képességeket, agent-ek segítségével.

A fenti megoldások központosítottan menedzselhetők egységes szabályrendszerek alapján, a rendszer magában hordozza az architektúra rugalmas kialakításának lehetőségét, egyaránt elérhető szoftveres, célhardveres platformon, és felhő alapú szolgáltatásként is.

A Forcepoint Behavioral Analytics (FBA) a felhasználók viselkedési mintáinak és hosszú távú viselkedési tredjeinek elemzésével felismeri a feltört felhasználói fiókokat, valamint a kockázatot jelentő felhasználókat. A Forcepoint Dynamic Data Protection (DDP) kockázati szinteket rendel miden felhasználóhoz és felhasználói csoportokhoz, ezáltal dinamikus, a felhasználók viselkedésén alapuló kockázati szint alapú adaptív DLP szabályok hozhatók létre.

A felhőszolgáltatások számának robbanásszerű növekedésének eredményeként a biztonság és megfelelés területén vakfoltok alakultak ki. A Forcepoint CASB segít megszüntetni ezeket a vakfoltokat, így szabályozhatóvá válik, hogy milyen módon használhatják a felhasználók a különböző felhőszolgáltatásokat (pl. Office 365).

A Forcepoint Insider Threat (FIT) egy, a vállalati felhasználók tevékenységeit felügyelő eszköz. A FIT felismeri a gyanús tevékenységeket, legyen az külső támadás okozta aktivitás vagy akaratlanul, esetleg szándékosan kárt okozó munkatárs. Automatikusan azonosítja a kockázatot jelentő felhasználókat és kontextusba helyezi a szokatlan viselkedést, rálátást adva tevékenységükre.

A Forcepoint Next Generation Firewall (NGFW) újgenerációs tűzfal teljes NGFW + IPS + VPN + Proxy megoldás, amely további funkciókkal bővíthető. Integrálható a Forcepoint Sandbox megoldásával (Forcepoint AMD) amellyel a legfejletteb zero day sebezhetőségeket kihasználó malware-ek is detektálhatók. A központi adminisztrációs felülettel akár 1500-nál is több telephely menedzselhető.

20 éves tapasztalattal, proaktív és kontextus alapú technológiákkal, integrált emberközpontú megoldásokkal a Forcepoint több mint 20 000 kormányzati szervezet és vállalkozás számára teszi lehetővé a jobb döntéshozatalt és a hatékonyabb biztonságot.

 

www.forcepoint.com