Az Aruba a Hewlett Packard Enterprise részeként világvezető, új generációs hálózati megoldások szállítója. Technológiájával olyan biztonságos vezetékes és vezetéknélküli hálózatok építhetők ki, ahol akár sok ezer, központilag menedzselt eszköz szolgálja ki a felhasználók igényeit. Ügyfelei között a kis- és közepes méretű vállalkozásoktól kezdve a legnagyobb multinacionális cégeken át minden méretű és minden piaci szegmensben tevékenykedő vállalat megtalálható. A piacon betöltött úttörő szerepét és technológia iránymutató mivoltát jól jelzi, hogy a legrangosabb elemző cégek úgy, mint a Gartner vagy a Forrester Wave legfrissebb jelentésében is piacvezetőnek ítélte az Aruba-t mind vezetékes mind vezeték nélküli kategóriában.

Az Aruba OS-CX switch család olyan modern operációs rendszerrel rendelkezik, amely microservice alapú architektúrája lehetővé teszi a mai kor automatizációs igényeit és leegyszerűsíti a mindennapos üzemeltetési feladatokat. Ezen kívül a beépített hálózat analitikai modulja, valamint a teljes programozhatósága szavatolni tudja a megbízható működést még a legnagyobb rendelkezésre állást igénylő adatközpontokban is. Az Aruba NetEdit megoldás switch orchestration és audit képességeivel, átlátható és megbízható működés biztosítható a legnagyobb hálózatokon is.

Az Aruba Access Point-ok támogatják a legújabb Wi-Fi 6-os szabványt, beépített Bluetooth és Zigbee rádiója képessé teszi, hogy teljes értékű IoT platformot nyújtson az egyre növekvő IoT eszközök számára. Az Aruba Wi-Fi rendszer beépített applikációs szintű AppRF tűzfal és mesterséges intelligencia (AI) által vezérelt RF optimalizáció segítségével a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb vezetéknélküli rendszerek közé tartozik. A fentieken kívül versenytársaitól kiemeli SD-WAN és leállási ablak nélküli ISSU frissítési lehetőségei, valamint a központi WLAN és LAN menedzsment szoftver az Aruba Central ami igazodik napjaink igényeihez így felhős szolgáltatásként vagy lokális telepítésként is elérhető. Aruba Meridian bluetooth alapú beltéri helymeghatározás segítségével megvalósíthatók a modern irodák számos szolgáltatásai úgy, mint a beltéri navigáció vagy az automatikus tárgyaló foglalás.

Az Aruba ClearPass Policy Manager szerepkör és eszköz alapú hálózat hozzáférést szabályzó (NAC) megoldás IoT, BYOD, vállalati és vendég eszközök biztonságos beléptetésére egyaránt alkalmas. Heterogén hálózati eszközökre lett kifejlesztve, így a legnagyobb hálózatokba is egységes felületen történhet a vállalati szabályok menedzselése legyen szó akár vezetékes, vezetéknélküli vagy VPN közegről.

www.arubanetworks.com