Az első sorban tűzfal megoldásáról híres Check Point Software Technologies Ltd. az elmúlt három évtizedben meghatározó szerepet töltött be a kiberbiztonsági szabványok megalkotásában. Céljuk, hogy megvédjék Önt és eszközeit a kibertámadások ellen, mindezt a lehető legszélesebb körű védelmi technológiák felhasználásával.

A folyamatosan fejlődő digitális világban, a vállalati hálózatoktól a felhős környezetekig, a távoli alkalmazottak biztonságától a kritikus infrastruktúrák védelméig mindent szükséges megfelelő módon lefedni. A Check Point ezen kihívásokra kínál különféle védelmi megoldásokat, hogy megakadályozza a szervezeteket minden irányból fenyegető kibertámadásokat.

A Check Point védelmi megoldásai világszerte piacvezetőnek számítanak az állami szektorban, banki és nagyvállalati környezetekben egyaránt. Védelmet nyújtanak az 5. generációs (Gen V) kibertámadások ellen, valamint az iparágban vezető helyet foglalnak el a ransomware, malware és egyéb támadási formák felkutatásában és megakadályozásában. A magasfokú védelmet a Check Point több rétegű biztonsági architektúrája, az úgynevezett Infinity Total Protection teszi lehetővé, amely megvédi a vállalkozások felhőben-, hálózaton és mobil eszközein tárolt információkat. Ez a több rétegű biztonsági architektúra számos megoldásból tevődik össze, viszont a komponensek külön-külön is a legmagasabb színvonalat képviselik.

A Check Point Next Generation Firewall (NGFW) a hagyományos állapottartó tűzfal (stateful firewall) funkcionalitás mellett elsősorban a malwerek és alkalmazás szintű támadások ellen nyújt magasfokú védelmet. Az Infinity Total Protection architektúra talán legfontosabb alappillére.

A Check Point CloudGuard platform felhőalapú biztonsági megoldásokat kínál, fejlett védelmi és menedzsment funkciókkal az Ön összes virtualizációs környezetéhez, legyen az – nyilvános, magán, hibrid vagy többfelhős környezet – egyenszilárdságú védelmet nyújtva az on-premise megoldásokkal.

A Check Point IoT Security megoldást nyújt az IoT (Internet of Things) és OT (Operational Technology) eszközök védelmére, amelyek elősegítik elsősorban az egészségügyi és ipari területeken a termelékenységet, ugyanakkor újabb támadási felületeket is generálnak.

A Check Point Mobile Security védelmet biztosít az egyre nagyobb számban előforduló mobil készülékeket fenyegető támadások ellen.

A Check Point megoldásait világszerte több mint 100.000 szervezet alkalmazza a pár fős kisvállalatoktól a legnagyobb mamutcégekig. 88 országban több mint 5400 alkalmazottal rendelkezik, melyből megközelítőleg 3500 fő biztonsági szakértőként dolgozik.

www.checkpoint.com