A Palo Alto Networks a kiberbiztonság nemzetközi piacvezetője. 2005-ös megalapítása óta folyamatos innovációval igyekszik megfelelni a világ legnagyobb biztonsági kihívásainak, a mesterséges intelligencia, az analitika és az automatizálás területének legújabb áttöréseire építve.

A Palo Alto Networks újgenerációs tűzfalai (NGFW) egyszerre állítják meg a kibertámadásokat és egyszerűsítik a biztonsági rendszert. Fizikai, virtualizált (ESXi, NSX-V, Hyper-V, KVM), felhőből szolgáltatott (AWS, Azure, Google Cloud Platform, OCI) éskonténer alapú (Kubernetes) telepítési opciókkal nyújtanak folyamatos és egységes védelmet. Az App-ID™alkalmazásosztályozási technológia képes megállapítani egy alkalmazás identitását. A User-ID™ felhasználóosztályozási technológia a felhasználók szintjén biztosít láthatóságot. A User-ID™ használatával a házirend a felhasználók által használt összes eszközön mindenhol érvényre jut: a központi irodában, a fiókirodákban és a felhasználók otthonában is. A GlobalProtect™ egy, a végpontokon használható hálózati biztonsági szolgáltatás, mely VPN megoldása segítségével biztonságos lehetőséget teremt a távoli munkavégzésre. A WildFire® a Palo Alto Networks saját fejlesztésű Sandboxing megoldása, egy rosszindulatú szoftvereket elhárító szolgáltatás, amely automatikusan észleli és megállítja az ismeretlen támadásokat. A URL Filtering lehetővé teszi a web biztonságos használatát üzleti célokra. A Panorama™ központosított hálózatibiztonság-menedzsmentet nyújt; képes az összes tűzfalat kezelni, akárhol is legyenek – a védett helyi hálózaton belül, egy adatközpontban vagy a felhőben.

A Prisma™ a legtöbb funkciót tartalmazó és legösszetettebb ágazati megoldás a felhőbeli biztonság területén. A Prisma™ Accessfelhőalapú biztonsági szolgáltatás (SASE) a mobilfelhasználók védelmére. A Prisma™ Cloud az ágazat legátfogóbb, a nyilvános felhőket érintő fenyegetések elleni védelmét biztosítja. A Prisma™ SaaS összetett adatvédelmi megoldások és egységes védelmi szolgáltatások nyújtásával mérsékli a szolgáltatott szoftverekhez kapcsolódó kockázatokat (CASB).

A Cortex XDR™ felhőalapú, munkaállomások és szerverek védelmére szolgáló, fejlett biztonsági rendszer, mely a felhasználók munkaállomásainak leterhelése nélkül képes megvédeni a szervezeteket az exploitokra és rosszindulatú szoftverekre alapozott támadásoktól.

A Palo Alto Networks a biztonság élharcosaként több mint 70 000 szervezetet védelmez a felhőkben, a hálózatokban és a mobileszközökön. A Fortune 100-ból 85 szervezet, a Global 2K 63%-a támaszkodik a Palo Alto Networks megoldásaira.

www.paloaltonetworks.com