A Keysight megoldásaiban az innovatív technológiák és a mélyreható átláthatóság leghatékonyabb ötvözésére törekszik. A Keysight 2017-ben az Ixia felvásárlásával bővítette a termékpalettáját, így képes széleskörű megoldásokat kínálni a tesztelés, a monitorozás és az IT biztonság területén. Akár nagyobb átláthatóságra, akár nagyobb teljesítményre törekszik a hálózata számára, a Keysight megoldásai validálják a hálózati funkciókat, tesztelik az IT biztonsági infrastruktúra integritását és végponttól végpontig terjedő átláthatóságot biztosítanak a hálózaton.

Keysight visibility termékcsalád – Az egyre növekvő igény a hálózatbiztonsági eszközök telepítésére magával hozza azt a problémakört, hogy az üzemeltetésnek újabb és újabb hálózati forgalommal kell megtáplálnia az eszközeiket (pl.: SIEM, IPS, APT, EUBA, EDR). Erre a problémára nyújt megoldást a Keysight visibility termékcsalád, amely a hálózat több TAP és SPAN portjáról begyűjtött csomagokat központilag aggregálja, majd a csatlakoztatott biztonsági rendszerekre a beállított szűrési feltételekkel továbbítja, deduplikálja, terhelés elosztja, vagy replikálja. A Keysight megoldása garantálja, hogy minden egyes session/frame/csomag láthatóvá válik a hálózaton, nincs semmilyen csomagvesztés. Megoldható az L2-L7 szűrés, a szenzitív adatok maszkolása és a csomag adatok levágása. Az aktív és passzív SSL bontás is központosítottan elvégezhető ezzel tehermentesítve az összes csatlakoztatott hálózatbiztonsági eszközt A Keysight Ixia Network Packet Brokerei (NPB) a piacon egyedülálló FPGA alapú szűréssel rendelkeznek, így akár 400Gbps veszteség mentes csomagfeldolgozásra is képesek. A szabadalmaztatott grafikus felületnek és az automatikus filter feldolgozó rendszerének köszönhetően könnyedén hozzáférhetünk a kívánt csomagokhoz pár kattintással a hálózat bármelyik pontjáról. Legyen szó akár privát felhős hálózatról, akár publikus felhős (AWS, Azure) architektúráról, a Keysight Ixia CloudLens natívan telepíthető és akár per VM monitoringot és csomagfeldolgozást valósít meg, majd ezeket a csomagokat képes GRE vagy ERSPAN-on keresztül bárhova továbbítani. Az Ixia Fabric Controllernek köszönhetően az üzemeltetett NPB-k egy logikai eszközként kezelhetők és egy központosított felületről konfigurálhatók.

Keysight testing termékcsalád – Még a bevezetés előtt lemérhető, hogy a bevezetendő rendszer minden eleme megfelel-e a teljesítmény elvárásoknak. Ha szükséges egy új szolgáltatás, eszköz illesztése a hálózatba, vagy nagyobb méretű változtatás szükséges a már meglévő hálózatunkon, akkor segíthet a testing termékcsalád. A terheléses teszt nem csak változtatható nagyságú, de akár be is állítható, hogy milyen típusú terhelést szimuláljon adott rendszeren.

Keysight security termékcsalád – Az ügyfelek rendszerének biztonságát lehet ellenőrizni a termékcsalád elemeivel. Lehetséges akár valós forgalmi adatokkal vizsgálni a biztonsági szintet, de akár sérülékenységeket is lehet ellenőrizni. Megoldható akár a titkosított forgalom ellenőrzése is, így is szűrve az összetett támadásokat.

Az Keysight visibility megoldását a Frost & Sullivan piacvezetőnek ismerte el a Global Network Packet Brocker kategóriában 30,5%-os globális piaci részesedéssel, kimagasló 100GE port performanciával (csomagvesztés nélkül), és az alkalmazás és fenyegetés adatbázisával.

www.keysight.com