A 2000-ben alapított Rapid7 fenyegetettség-kezelő termékei lehetővé teszik, hogy a vállalatok aktív, analitikai adatokon alapuló biztonsági megoldásokat implementáljanak az informatikai környezetükben.

Sérülékenység menedzsment rendszerei, az on-prem Nexpose és a felhős komponenseket is használó változata, az InsightVMprofesszionális eszközök az IT biztonsági szakértők kezében, a hálózatukban működő erőforrásaik automatikus-, ütemezett feltérképezésére, sérülékenységeik feltárására, kockázati szintjeik meghatározására, és a sérülékenységeik priorizálására. Egyszerűen ellenőrizhetővé teszik, hogy a rendszerelemek biztonsági beállításai megfelelnek-e a céges biztonsági szabályzatoknak, az üzemeltetőknek pedig hatékony segítséget nyújtanak a feltárt biztonsági hiányosságok megszűntetésében.

A Rapid7 webalkalmazás-sérülékenységellenőrző eszközeivel Dynamic Application Security Testing (DAST) módszert használva megvizsgálhatók a futó alkalmazások teljes infrastruktúrájának (frontend, backend, API gateway, microservices, stb.) gyenge pontjai. Lehetővé teszik, hogy a biztonsági ellenőrzés integrálásra kerüljön a szoftverfejlesztési életciklusba. Implementálhatók on-prem standalone (AppSpider Pro), on-prem moduláris (AppSpider Enterprise) és felhős (InsightAppSec) változatban is.

A Metasploit Pro a széleskörűen elterjedt Metasploit Framework penetrációs tesztszoftver vállalati környezetre továbbfejlesztett változata.Amellett, hogy grafikus felületet biztosít az egyszerűbb használhatóság érdekében, számos hasznos funkcióval van felruházva. Automatizálja a vizsgálat minden szakaszát, a releváns exploit-ok kiválasztásától a leegyszerűsített bizonyítékgyűjtésen át, az átlátható riport készítéséig. Tartalmaz social engineering keretrendszert, mellyel ellenőrizethő a felhasználók biztonságtudatossági szintje.

A Rapid7 világszerte több mint 9,100 ügyfelének – köztük a Fortune 100 listán szereplő vállalatok 45 százalékának – nyújt segítséget a biztonsági kockázataik csökkentésében, a biztonsági folyamataik fejlesztésében és a támadások megfékezésében.

www.rapid7.com