CyberArk a privilegizált hozzáférés-kezelés (Privileged Access Management – PAM) területen piacvezető gyártó.

Az informatikai biztonság kritikus része az adatok, infrastruktúra és eszközök védelme a vállalkozás egészében, legyen szó akár felhőről vagy DevOps világról. CyberArk az iparág legteljesebb megoldását nyújtja, hogy csökkentse a privilegizált hitelesítő adatok által jelentett kockázatot. A Fortune 500-as listán található vállalatok több, mint 50%-a- ezt a megoldást használja, hogy a külső / belső támadások ellen védekezzen.

A CyberArk úttörő szerepet tölt be a piacon, és továbbra is vezető szerepet játszik a vállalkozások olyan számítógépes támadásokkal szembeni védelmében, amelyek a privilegizált felhasználói adatokat használják fel, hogy kritikus vállalati eszközökhöz férjenek hozzá.

CyberArk az egyedüli, aki a biztonsági megoldások olyan kategóriáját szállítja, amelyek a fenyegetésekre nem utólagos tevékenységgel reagál, hanem megelőzi azokat; így elkerülve a támadások fokozódását, még mielőtt helyrehozhatatlan üzleti károkat okoznának.

A biztonságért felelős csapatoknak minden eddiginél nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a szofisztikált digitális támadások megelőzésére, hogy a személyazonosításra alkalmas információk biztonsága garantálva legyen. A CyberArk egyszerű, de biztonságos hozzáférés-kezelést biztosít a szervezet teljes egészére, védelmet nyújt minden privilegizált hitelesítő adat számára, függetlenül attól, hogy ezeket személyek vagy robotok használják, továbbá függetlenül attól, hogy helyben, felhőben, vagy hibrid környezetben alkalmazzák.

A végpontokon az elevált jog kezelése az alapvető biztonsági réteg része, azonban ez hatással lehet a felhasználói és az ügyfélszolgálati munkafolyamatokra. A CyberArk ennek az akadálynak a megszüntetésében segít, hozzáadva egy kritikus védelmi réteget a meglévő végponti biztonság megerősítése érdekében; lehetővé téve a támadások megelőzését a végpontokon.

A CyberArk szolgáltatásait világszinten több, mint 5 000 ügyfél használja, a kisebb méretű vállalkozásoktól kezdve egészen a Fortune 100-as listán szereplő legnagyobb vállalatokokig.