A biztonsággal foglalkozó csapatok számos kihívással szembesülnek, amikor egy fejlett támadást észlelnek, vizsgálnak, és annak esetleges következményeit orvosolják. A kritikus vezérlőpontok láthatóságának hiánya, a nagy és különböző adatforrásokban végzett manuális keresés, amelyekből hiányzik a kontextus és a korreláció, a kevésnek vélt figyelmeztető jelzés, és a támadás megfékezésének nehézségei gyorsan megzavarják az üzletileg kritikus folyamatokat, negatívan befolyásolják a munkafolyamatot és növelik a működési költségeket.

A SentinelOne Endpoint Protection Platform egy olyan végpontbiztonsági megoldás, amely egyesíti a megelőzést, az észlelést és a reagálást egyetlen, mesterséges intelligencián és automatizáláson alapuló, erre a célra kialakított agent-ben. Biztosítja a támadások megelőzését és észlelését az összes főbb vektorban, a fenyegetések gyors kiküszöbölését teljesen automatizált, házirend-vezérelt válaszképességekkel, valamint a végponti környezet teljes áttekintését teljes kontextusú, valós idejű„kriminalisztika” segítségével.

Iparági elismerés és eredmények: A SentinelOne vezető szerepet tölt be a vállalati biztonsági piacon. A SentinelOne megoldását és innovációit az elemzők (pl. Gartner) felismerték. A MITRE Engenuity ATT&CK kiértékelései azt mutatják, hogy a SentinelOne volt az egyetlen szállító, aki 100%-os láthatóságot biztosított a támadásokkal szemben, és az aktív beavatkozáshoz konfigurációs változtatásokat nem kellett eszközölni.

Mérhető teljesítményelőny: A SentinelOne elkötelezett ügyfeleinek sikere mellett, a kis létszámú cégektől a vezető Fortune 10 vállalatokig; 98%-os elégedettségi arányukból adódik, hogy az elégedettség kölcsönös. A vállalatok megbíznak az MDR (Managed Detection and Response)-, és a DFIR (Digital Forensics Analysis and Incident Response)-szakértőkben, hogy blokkolják és felszámolják a világ legnagyobb támadásait.

Szabadalmaztatott StoryLine: A jóindulatú és rosszindulatú események egy szemléltető nézetben történő automatikus összekapcsolásával és korrelációjával gyorsabban, hatékonyabban tudunk információt adni a megfelelő személyek számára további elemzés céljából.

Cselekvőképes XDR: Nem áll meg a rosszindulatú viselkedések azonosításánál. A fejlett támadások blokkolása és azokra történő reagálás autonóm módon, gépi sebességgel, a platformok közötti, vállalati szintű adatelemzés segítségével történik.

A SentinelOne kibővíti Endpoint Protection Platform-ját (EPP), hogy lehetőséget kínáljon a támadás-indikátorok keresésére, a meglévő incidensek kivizsgálására, a fájlok integritásának figyelésére és a rejtett fenyegetések kiküszöbölésére. Ez az egyedülálló megoldás segít átfogó betekintést adni az összes végpontról egy egyszerűsített felületen keresztül, amely lehetővé teszi az automatizálást és a más termékekkel történő integrációt.

A SentinelOne ActiveEDR™ egy fejlett EDR és „fenyegetés-vadász” megoldás, amely valós idejű láthatóságot biztosít kontextusba épített, korrelált betekintéssel, amelyek felgyorsítják a kiváltó okok feltárását. A megoldás könnyíti az SOC terheit az automatikus remediációval, drámaian csökkentve az incidens orvoslásához szükséges átlagos időt (MTTR). Az ActiveEDR lehetővé teszi, hogy proaktívan reagáljunk a kifinomult támadásokra.

A Singularity Mobile egy mesterséges intelligenciát használó Mobile Threat Defense (MTD) megoldás, amely autonóm fenyegetésvédelmet nyújt, észlel és reagál az iOS Android és ChromeOS eszközökön. Dinamikusan észleli az ismeretlen rosszindulatú programokat, adathalászatot, exploit-okat, és a man-in-the-middle (MiTM) támadásokat.

www.sentinelone.com