A Tufin piacvezető a hálózatbiztonsági szabályrendszer menedzsment megoldásokat szállító vállalatok között. Hálózatbiztonsági megoldásával azt a célt szolgálja, hogy lehetővé tegye a vállalatok számára a szabályrendszerük költséghatékony menedzselését, miközben segít emelni a compliance szintet a kockázatok minimálisra csökkentése mellett.

A Tufin fő terméke a Tufin Orchestration Suite, mely egy olyan platform, mely segít egységes felületen kezelni a legkomplexebb hálózatokat és a különféle gyártók tűzfal szabályait, felgyorsítva és biztonságosabbá téve azok módosítását. A vállalatok hálózati infrastruktúrájában az újabb és újabb szerverek és applikációk megkövetelik rengeteg tűzfalszabály létrehozását. A megnövekedett számú tűzfalszabály növekvő számú biztonsági rés nyitásával is jár.

A SecureTrack modul segít a biztonsági rések megszűntetésében és használatával elkerülhetjük újabb biztonsági rések létrejöttét. Ezzel biztosíthatjuk az auditokon való folyamatos megfelelősséget is. A modul könnyen átlátható konzolt biztosít, egy felületen láthatjuk a cég teljes hálózati szabályrendszerét a felmerülő problémákat, módosításokat és megfelelőségeket. Segít megfelelni a különböző szabályozási szabványoknak (pl.: PCI-DSS, NERC, NIST stb.). A SecureTrack által támogatott az összes piacvezető tűzfal és hálózatbiztonsági gyártó terméke (Check Point, Cisco, Forcepoint, Palo Alto, Juniper stb.).

A SecureChange modullal lehetővé válik a tűzfal konfigurációk módosítása, és a változtatások automatizálása, a vállalat biztonsági előírásainak megszegése nélkül. A tűzfal módosítási kérések sokkal gyorsabban (akár percek alatt) és biztonságosabban juthatnak el az implementálásig. A lépések szabadon automatizálhatók, vagy megtarthatók manuális lépésnek, annak függvényében, hogy biztonsági szempontból mennyire kritikus az adott kérés. A vállalatok igényeire szabott workflow-k használatával akár egy lépésben módosíthatók a tűzfalszabályok, több gyártó terméknek egyidejű használata esetén is.

A SecureApp modul alkalmazásközpontú megközelítést biztosít a hálózatok és a hálózatbiztonság kezelésére. A SecureChange modullal együttműködve pontosan meghatározható, milyen szabályrendszer módosítások szükségesek, hogy a kívánt alkalmazás elérhető maradjon a hálózatban.

A SecureCloud modul natív és hybrid Cloud alapú platformokon egyaránt, átláthatóságot és folyamatos megfelelőséget biztosít.

A Tufin több mint 500 munkavállalóval segíti az ügyfeleit. A Fortune 100-as listán szereplő vállalatokból több mint 50 már meglévő Tufin felhasználó. Megoldásait világszinten több, mint 2000 ügyfél használja.

www.tufin.com