SentinelOne

A biztonsággal foglalkozó csapatok számos kihívással szembesülnek, amikor egy fejlett támadást észlelnek, vizsgálnak, és annak esetleges következményeit orvosolják. A kritikus vezérlőpontok láthatóságának hiánya, a nagy és különböző adatforrásokban végzett manuális keresés, amelyekből hiányzik a kontextus és a korreláció, a kevésnek vélt figyelmeztető jelzés, és a támadás megfékezésének nehézségei gyorsan megzavarják az üzletileg kritikus folyamatokat, negatívan… Tovább »

Imperva

2002-es alapítása óta az Imperva küldetésének tekinti az üzletkritikus információk, adatok és alkalmazások prémium szintű védelmét, a számítógépes bűnözők folyamatosan változó támadásaival szemben. Az Imperva Web Application Firewall (WAF) iparágvezető webes alkalmazástűzfal, amely az üzletileg kritikus alkalmazásokat és azok adatait valós időben védi a kifinomult kibertámadások ellen. Azokat a szofisztikált támadásokat is észleli és blokkolja,… Tovább »

Palo Alto

A Palo Alto Networks a kiberbiztonság nemzetközi piacvezetője. 2005-ös megalapítása óta folyamatos innovációval igyekszik megfelelni a világ legnagyobb biztonsági kihívásainak, a mesterséges intelligencia, az analitika és az automatizálás területének legújabb áttöréseire építve. A Palo Alto Networks újgenerációs tűzfalai (NGFW) egyszerre állítják meg a kibertámadásokat és egyszerűsítik a biztonsági rendszert. Fizikai, virtualizált (ESXi, NSX-V, Hyper-V, KVM),… Tovább »

Check Point

Az első sorban tűzfal megoldásáról híres Check Point Software Technologies Ltd. az elmúlt három évtizedben meghatározó szerepet töltött be a kiberbiztonsági szabványok megalkotásában. Céljuk, hogy megvédjék Önt és eszközeit a kibertámadások ellen, mindezt a lehető legszélesebb körű védelmi technológiák felhasználásával. A folyamatosan fejlődő digitális világban, a vállalati hálózatoktól a felhős környezetekig, a távoli alkalmazottak biztonságától… Tovább »

Rapid7

A 2000-ben alapított Rapid7 fenyegetettség-kezelő termékei lehetővé teszik, hogy a vállalatok aktív, analitikai adatokon alapuló biztonsági megoldásokat implementáljanak az informatikai környezetükben. Sérülékenység menedzsment rendszerei, az on-prem Nexpose és a felhős komponenseket is használó változata, az InsightVMprofesszionális eszközök az IT biztonsági szakértők kezében, a hálózatukban működő erőforrásaik automatikus-, ütemezett feltérképezésére, sérülékenységeik feltárására, kockázati szintjeik meghatározására, és… Tovább »

IXIA

A Keysight megoldásaiban az innovatív technológiák és a mélyreható átláthatóság leghatékonyabb ötvözésére törekszik. A Keysight 2017-ben az Ixia felvásárlásával bővítette a termékpalettáját, így képes széleskörű megoldásokat kínálni a tesztelés, a monitorozás és az IT biztonság területén. Akár nagyobb átláthatóságra, akár nagyobb teljesítményre törekszik a hálózata számára, a Keysight megoldásai validálják a hálózati funkciókat, tesztelik az… Tovább »

Tufin

A Tufin piacvezető a hálózatbiztonsági szabályrendszer menedzsment megoldásokat szállító vállalatok között. Hálózatbiztonsági megoldásával azt a célt szolgálja, hogy lehetővé tegye a vállalatok számára a szabályrendszerük költséghatékony menedzselését, miközben segít emelni a compliance szintet a kockázatok minimálisra csökkentése mellett. A Tufin fő terméke a Tufin Orchestration Suite, mely egy olyan platform, mely segít egységes felületen kezelni… Tovább »

SailPoint

SailPoint az identity governance területen piacvezető gyártó. Az informatikai biztonság kritikus része az adatok és infrastruktúra védelme a vállalkozás egészében, ezért különösen fontos, hogy garantálni tudjuk, hogy csak a megfelelő személyek férjenek hozzá az erőforrásokhoz, legyen szó belső, vagy külső felhasználóról. A SailPoint úttörő szerepet tölt be a piacon, biztosítja, hogy a felhasználó a szükséges… Tovább »

Fidelis

A Fidelis Cybersecurity egyik fő terméke a Fidelis Elevate platform megoldás. A gyártó portfóliója a fenyegetettség (threat) felismerő és azokra hatékonyan reagálni képes (threat hunting) megoldásokat foglalja magában. A Fidelis Elevate platform alábbi három fő modulja a mélységi védekezés újabb szintjeként segíti a támadások időben történő felismerését, jelzését és megállítását. A Fidelis Network, mint Network… Tovább »

Arista

Az Arista vezető szerepet játszik a felhős hálózatok, adatközpontok és nagyvállalati hálózati megoldások terén. Az Arista platformjai rendelkezésreállást, rugalmasságot, automatizálási, elemzései feladatokat és biztonságot nyújtanak a CloudVision és az Arista EOS, fejlett hálózati operációs rendszerek révén. Nagy előnye, hogy szabványokra épülő megoldásai és protokoll használata könnyű integrálhatóságot nyújt a hálózatunk bármely pontjával és gyártójával. Az… Tovább »

Rubrik

Rubrik az adatmentés/visszaállítás területen iránymutató gyártó. A 2014-es megalapítása óta a Rubrik eljutott az „érdekes startup, van egy felhős adatmentő megoldása” véleménytől a felhős adatmenedzsment-megoldások megkerülhetetlen, piacvezető pozíciójáig. Ezalatt az idő alatt kiterjesztették a menthető eszközök körét, így ma már nemcsak felhős, illetve virtualizált környezetek mentésére nyújt megoldást a többszörösen díjnyertes szoftverük, hanem például fizikai… Tovább »

CyberArk

CyberArk a privilegizált hozzáférés-kezelés (Privileged Access Management – PAM) területen piacvezető gyártó. Az informatikai biztonság kritikus része az adatok, infrastruktúra és eszközök védelme a vállalkozás egészében, legyen szó akár felhőről vagy DevOps világról. CyberArk az iparág legteljesebb megoldását nyújtja, hogy csökkentse a privilegizált hitelesítő adatok által jelentett kockázatot. A Fortune 500-as listán található vállalatok több,… Tovább »

Forcepoint

Forcepoint                                                      A Forcepoint a világ egyik legnagyobb, magántulajdonban lévő kiberbiztonsági cége, több ezer vállalati és kormányzati ügyféllel több mint 150 országban. A Forcepoint DLP egy teljes körű, vállalati szintű adatszivárgás-megelőző (DLP) megoldás, amelynek célja, hogy megvédje a vállalati adatvagyont. A Forcepoint DLP önmagában is képes működni, de kombinálható, kiegészíthető a Forcepoint Web Security web tartalomszűrő… Tovább »

Forescout 

Forescout                                                       A Forescout vezető szerepet tölt be az úgy nevezett Enterprise of Things biztonsági területén. Az Enterprise of Things magába foglal minden eszközt, mint például számítógépek, mobil rendszerek, felhős rendszerek, IoT és OT eszközök. A Forescout az egyetlen megoldás a piacon, mely aktívan védi az EoT eszközöket azáltal, hogy azonosítja, szegmentálja és kikényszeríti a szervezet… Tovább »

Splunk

2003-as fennállása óta a Splunk a megoldásaival azt a célt szolgálja, hogy a napi szinten keletkező óriási adattömeget átláthatóvá, értelmezhetővé és azonnal hozzáférhetővé tegye valós időben. Akkor, ott, és olyan formában, ahogy arra az ügyfélnek szüksége van. A Splunk elemző megoldásai igénybe vehetők helyi telepítéssel – Splunk Enterprise – vagy felhős szolgáltatásként – Splunk Cloud… Tovább »

Aruba

Az Aruba a Hewlett Packard Enterprise részeként világvezető, új generációs hálózati megoldások szállítója. Technológiájával olyan biztonságos vezetékes és vezetéknélküli hálózatok építhetők ki, ahol akár sok ezer, központilag menedzselt eszköz szolgálja ki a felhasználók igényeit. Ügyfelei között a kis- és közepes méretű vállalkozásoktól kezdve a legnagyobb multinacionális cégeken át minden méretű és minden piaci szegmensben tevékenykedő… Tovább »

VMware

Az 1998-as alapítás óta – a számos akvizíciónak, fejlesztésnek köszönhetően – egyre több területen találkozhatunk a cég nevével. Ilyen például az alkalmazás-modernizáció, privát és hibrid felhő, hiperkonvergens infrastruktúra, felhőmenedzsment, hálózat-virtualizáció, SD-WAN, digitális munkaterület, desktop – és alkalmazás-virtualizáció, végpontvédelem. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy a felhasználó bárhonnan, bármilyen eszközről a munkájához szükséges erőforrást biztonságos… Tovább »