Imperva

2002-es alapítása óta az Imperva küldetésének tekinti az üzletkritikus információk, adatok és alkalmazások prémium szintű védelmét, a számítógépes bűnözők folyamatosan változó támadásaival szemben. Az Imperva Web Application Firewall (WAF) iparágvezető webes alkalmazástűzfal, amely az üzletileg kritikus alkalmazásokat és azok adatait valós időben védi a kifinomult kibertámadások ellen. Azokat a szofisztikált támadásokat is észleli és blokkolja,… Tovább »

Palo Alto

A Palo Alto Networks a kiberbiztonság nemzetközi piacvezetője. 2005-ös megalapítása óta folyamatos innovációval igyekszik megfelelni a világ legnagyobb biztonsági kihívásainak, a mesterséges intelligencia, az analitika és az automatizálás területének legújabb áttöréseire építve. A Palo Alto Networks újgenerációs tűzfalai (NGFW) egyszerre állítják meg a kibertámadásokat és egyszerűsítik a biztonsági rendszert. Fizikai, virtualizált (ESXi, NSX-V, Hyper-V, KVM),… Tovább »

Check Point

Az első sorban tűzfal megoldásáról híres Check Point Software Technologies Ltd. az elmúlt három évtizedben meghatározó szerepet töltött be a kiberbiztonsági szabványok megalkotásában. Céljuk, hogy megvédjék Önt és eszközeit a kibertámadások ellen, mindezt a lehető legszélesebb körű védelmi technológiák felhasználásával. A folyamatosan fejlődő digitális világban, a vállalati hálózatoktól a felhős környezetekig, a távoli alkalmazottak biztonságától… Tovább »

Rapid7

A 2000-ben alapított Rapid7 fenyegetettség-kezelő termékei lehetővé teszik, hogy a vállalatok aktív, analitikai adatokon alapuló biztonsági megoldásokat implementáljanak az informatikai környezetükben. Sérülékenység menedzsment rendszerei, az on-prem Nexpose és a felhős komponenseket is használó változata, az InsightVMprofesszionális eszközök az IT biztonsági szakértők kezében, a hálózatukban működő erőforrásaik automatikus-, ütemezett feltérképezésére, sérülékenységeik feltárására, kockázati szintjeik meghatározására, és… Tovább »

Tufin

A Tufin piacvezető a hálózatbiztonsági szabályrendszer menedzsment megoldásokat szállító vállalatok között. Hálózatbiztonsági megoldásával azt a célt szolgálja, hogy lehetővé tegye a vállalatok számára a szabályrendszerük költséghatékony menedzselését, miközben segít emelni a compliance szintet a kockázatok minimálisra csökkentése mellett. A Tufin fő terméke a Tufin Orchestration Suite, mely egy olyan platform, mely segít egységes felületen kezelni… Tovább »

SailPoint

SailPoint az identity governance területen piacvezető gyártó. Az informatikai biztonság kritikus része az adatok és infrastruktúra védelme a vállalkozás egészében, ezért különösen fontos, hogy garantálni tudjuk, hogy csak a megfelelő személyek férjenek hozzá az erőforrásokhoz, legyen szó belső, vagy külső felhasználóról. A SailPoint úttörő szerepet tölt be a piacon, biztosítja, hogy a felhasználó a szükséges… Tovább »

Fidelis

A Fidelis Cybersecurity egyik fő terméke a Fidelis Elevate platform megoldás. A gyártó portfóliója a fenyegetettség (threat) felismerő és azokra hatékonyan reagálni képes (threat hunting) megoldásokat foglalja magában. A Fidelis Elevate platform alábbi három fő modulja a mélységi védekezés újabb szintjeként segíti a támadások időben történő felismerését, jelzését és megállítását. A Fidelis Network, mint Network… Tovább »

Rubrik

Rubrik az adatmentés/visszaállítás területen iránymutató gyártó. A 2014-es megalapítása óta a Rubrik eljutott az „érdekes startup, van egy felhős adatmentő megoldása” véleménytől a felhős adatmenedzsment-megoldások megkerülhetetlen, piacvezető pozíciójáig. Ezalatt az idő alatt kiterjesztették a menthető eszközök körét, így ma már nemcsak felhős, illetve virtualizált környezetek mentésére nyújt megoldást a többszörösen díjnyertes szoftverük, hanem például fizikai… Tovább »

Forcepoint

Forcepoint                                                      A Forcepoint a világ egyik legnagyobb, magántulajdonban lévő kiberbiztonsági cége, több ezer vállalati és kormányzati ügyféllel több mint 150 országban. A Forcepoint DLP egy teljes körű, vállalati szintű adatszivárgás-megelőző (DLP) megoldás, amelynek célja, hogy megvédje a vállalati adatvagyont. A Forcepoint DLP önmagában is képes működni, de kombinálható, kiegészíthető a Forcepoint Web Security web tartalomszűrő… Tovább »

VMware

Az 1998-as alapítás óta – a számos akvizíciónak, fejlesztésnek köszönhetően – egyre több területen találkozhatunk a cég nevével. Ilyen például az alkalmazás-modernizáció, privát és hibrid felhő, hiperkonvergens infrastruktúra, felhőmenedzsment, hálózat-virtualizáció, SD-WAN, digitális munkaterület, desktop – és alkalmazás-virtualizáció, végpontvédelem. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy a felhasználó bárhonnan, bármilyen eszközről a munkájához szükséges erőforrást biztonságos… Tovább »