VMware Master Services Competency minősítés

2022. január 31.

Büszkén jelentjük be, hogy megszereztük a VMware Master Services Competency minősítést, ami egyedülálló kitüntetés Magyarországon. Munkatársaink elvégezték a szükséges kurzusokat és vizsgákkal bizonyították, hogy a Digital Workspace -hez magas szinten értenek. A két termék a Workspace ONE és Horizon voltak. Munkatársaink nem csak az elméleti tudásnak vannak birtokában, hanem a területhez tartozó implementációt is végeztek.

Palo Alto Networks Workshop

2021. október 14.

A Palo Alto Networks-el és a CLICO Hungaryval közösen szerveztünk partnereinknek két workshopot. Első alkalommal a résztvevők megtapasztalhatták, milyen egy hecker bőrébe bújni. Egy gyakorlati workshopot tartottunk, ahol közösen feltörtünk egy webshopot. Egyesítettük erőinket és megpróbáltuk teljesíteni a darkweben leadott hackelési megrendelést, és ennek során együtt megismertük az alkalmazásbiztonság témájának sötét oldalát, valamint azt, hogy… Tovább »

Splunk for Rookies workshop

2021. július 22.

A Splunkal közösen három különböző időpontban szerveztünk partnereinknek workshopokat. Splunk for Rookies rendezvény egy fél napos technikai training volt, ahol a résztvevők ízelítőt kaptak a Splunk gyakorlati felhasználásával kapcsolatban. Kiderült, hogy mennyire egyszerű riportot lekérdezni, mennyire könnyű azokat testre szabni, hogy csak a számunkra releváns információkat lássuk. Mindezt egy “élő” adathalmazon keresztül, azaz kipróbálható volt a… Tovább »

Adományozás

2020. december 24.

2020 karácsonyán, tekintettel, a járvánnyal sújtott időszakra, cégünk ajándékozás helyett, ügyfeleink segítségével három alapítványt támogatott. Minden partnerünk leadhatta szavazatát, az általunk megadott szervezet egyikére és minden leadott szavazat után 10.000 Ft értékű adományt juttattunk el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak, a Szent Ferenc Alapítványnak és az Ökomenikus Segélyszervezetnek.