03

gyártók

 
pdf

Websense Data Security

A Websense Data Security megoldásai DLP problémák megoldására nyújtanak megfelelő eszközt. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense Email Security

A Websense Email Security megoldása a klasszikus email biztonsági megoldás, mely csökkentett DLP képességekkel, de nagyobb teljesítményű társaihoz hasolóan elsőrangú spam-, vírus- és taratalomszűrő képességekkel bír. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense Email Security Gateway

A Websense Email Security Gateway és Email Security Gateway Anywhere DLP funkcióra kihegyezett megoldása az adatszivárgás védelem mellett kiemelkedő spam-, vírus- és tartalomszűrési képességekkel bír, utóbbi esetén kiegészítve hibrid képességekkel is. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense Hosted Email Security

Szolgáltatás szintű email biztonsági megoldás a lokális rendszerek tudásával felvértezve. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense TRITON

A Websense egyesített tartalombiztonsági megoldása, mely közös menedzsment felülettel és együttműködő motorkkal szavatolja mindhárom témakör, a web-, az email- és az adatbiztonság lefedettségét. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense Web Filter

A klasszikus URL szűrő, mely első sorban jogi és produktivitási kérdésekben jelenthet megoldást. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense Web Security

A Websense Web Security megoldásai klasszikus URL szűrő megoldások, naponta többször frissülő biztonsági kategóriákkal. (Angol nyelvű leírás.)

pdf

Websense Web Security Gateway

A legfejlettebb web biztonsági megoldások, valós idejű tartalomelemzéssel, DLP képességekkel és kiemelt web 2.0 és közösségi oldal kezeléssel. (Angol nyelvű leírás.)