01

Magunkról

IT biztonság,
hálózati eszkö-
zök, szállítás,
implementáció,
támogatás,
rendszer-
integráció.

 

A Valkyr életre hívását a tenni akarás és a jó értelemben vett öntörvényűség motiválta: a céget alapító magyar szakemberek az IT biztonsági rendszerintegráció területén töltött évek tapasztalatait foglalták új keretbe, hogy saját ötleteik és céljaik megvalósításának eszközévé tegyék azt. Elsődleges értéknek és ezzel együtt a legjobb mértéknek is a munkánkat tekintjük: legyen szó informatikai biztonsági megoldások bevezetéséről, vagy hálózati fejlesztésekről, a saját magunkkal szemben felállított elvárások minden esetben a legjobb teljesítményt kívánják meg kollégáinktól. Partnereink kiválasztása során igyekszünk a közös pontokat megtalálva mindenkivel együttműködni, ám kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a bevont megoldások magas technológiai szintje mellé kiemelkedő szolgáltatási színvonal társuljon.

Bízunk benne, hogy a Valkyr megszületésekor elkezdett úton haladva ügyfeleinket - mindannyiunk elvárásainak megfelelően - tiszta, értékes munkával tudjuk kiszolgálni és elérjük célunkat, mellyel az elkövetkezendő években a hazai informatikai piac meghatározó szereplőjévé kívánunk válni kormányzati- és versenyszektorban egyaránt.

02

megoldások

magas színvo-
nalú hálózati
és it biztonsági
rendszerek,
amikkel érde-
mes, és lehet is
dolgozni.

 

Hálózatbiztonsági megoldások

Határvédelmi, hálózatok védelmét biztosító és biztonságos hálózati megoldásaink részét képezik az UTM és tűzfal megoldásaink, de nyugodt szívvel soroljuk ide például hagyományos és vezeték nélküli IPS (IPS / wIPS) megoldásainkat is csak úgy, mint a biztonságos és vállalati tekintetben vezető Aruba Networks vezeték nélküli hálózati eszközeit és kiegészítő rendszereit is. Főbb hálózati és hálózat biztonsági partnereink az Aruba Networks és a Check Point.

IT-biztonsági megoldások

Általános, IT-biztonsági megoldások, melyek specializált területekhez kapcsolódhatnak, mint pl. privilegizált felhasználók kezelése vagy végponti biztonsági megoldások, SIEM, web és email security, vagy erős azonosítást végző rendszerek esetén. Főbb partnereink a témakörben a Check Point, a Vasco, a Websense.

Operational Intelligence

Üzemeltetési intelligencia. Ha akarjuk, akkor SIEM tulajdonságokat mutathat fel, vagy akár teljes értékű SIEM megoldásként működhet, vagy akár teljes infrastruktúra monitorozó eszközként használhatjuk. Megközelítésében sokaknak talán egyszerűbb egy „következő generációs” log management rendszerként tekinteni rá, mivel a hagyományos értelemben vett „log management” rendszereken messze túl mutat. Használják üzleti intelligencia feladatok megoldására, de nagyon nagy erőssége a saját, egyedi fejlesztésű alkalmazások naplóinak egyszerű kezelése is. Hasonlóan alapvető jellemzője a rendszernek a nagy adatmennyiség kezelése, akár napi több tíz terrabyte feldolgozásával (persze ez már megfelelő hardver méretezést is megkíván). És nem utolsó sorban a hatékony keresési képességének köszönhetően adatbányász eszközként is jó szolgálatot tesz. A kategória megalkotója: a Splunk.

03

gyártók

válogatott
partnereink
akikkel szoros
együttműködés-
ben biztosítjuk
ügyfeleink leg-
magasabb szintű
kiszolgalasat.

 

A vezetékes és vezetéknélküli (WiFi) technológiák felhasználói szempontból történő egyesítésével és a felhasználó középpontba helyezésével az Aruba Networks a következő generációs, mobil vállalati hálózati infrastruktúrák vezető gyártójaként ismert. Az egyedi megközelítésnek köszönthetően az Aruba Networks nagy lökést adott a vállalati WiFi infrastruktúra elterjedésének, magas fejlesztési potenciáljával pedig biztosított, hogy ez a lendület nem hagy alább a jövőben sem.

A Check Point Software Technologies Ltd. a világ vezető hálózatbiztonsági megoldás gyártója. A Check Point alakította át a piacot annak idején a FireWall-1 termékkel, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára komplett hálózatbiztonsági megoldássá nőtte ki magát. A termékskála sokszínűségét a Software Blade Architecture garantálja, ami magában foglalja a Check Point egyedi 3D Security metodikáját, mely eredményesen vezeti be a felhasználó alapú biztonsági szabályzás lehetőségét a tűzfalak világába is.

Cégünk elsősörban a HP hálózati megoldásait helyezi előtérbe a világ egyik legnagyobb és leghíresebb IT gyátójának kínálatából. Az utóbbi évek akvizícióinak és fejlesztéseinek köszönhetően a HP megoldásaival akár teljesen homogén hálózati infrastruktúra is kiépíthető, vagy a meglevő struktúra egyes elemei is cserélhetők a nagyteljesítményű core switch eszközöktől a vezeték nélküli (WiFi) hálózati komponensekig.

Log menedzsment témakörben a Splunk eddig nem látott rugalmasságot nyújt, legyen szó üzemeltetéssel kapcsolatos naplókezelésről vagy klasszikus SIEM feladatok ellátásáról. Specializált cégről lévén szó, a Splunk kizárólag egy termékre koncentrál, ezzel pedig - széles partneri körének, a mögötte álló fejlesztői erőnek és testreszabhatóságának köszönhetően - teljes lefedettséget képes biztosítani bármilyen szervezet naplóinak tekintetében.

A Websense a világ vezető web-, e-mail- és adatbiztonsági vállalata. Megoldásai egyaránt elérhetők szoftveres, célhardveres platformon, és menedzselt szolgáltatásként. A piacon egyedülállóként integrálta a Triton technológia segítségével a Web Security Gateway, Email Security Gateway, illetve a Data Security Suite termékeit. Az integrált technológiák segítségével központosítottan menedzselhetjük és szűrhetjük az informatikai rendszerbe érkező adatokat, és megelőzhetjük bizalmas adataink szivárgását (DLP).

04

letöltések

hozzáférésért
vegye fel velünk
a kapcsolatot!

 

06

közbeszerzés

 
>> A tartalom átalakul, új honlapunk feltöltés alatt, türelmüket köszönjük...

07

kapcsolat

itt elérhet
bennünket.

 

Valkyr Informatikai Kft.

1025 Budapest, Szeréna köz 6/b.
t: +36 1 699 9090
f: +36 1 699 9091

valkyr@valkyr.hu